Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
if horred Regnum Croatorum
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Skog probeert naar een medespeler te passen. Marksson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kolmodin. Kolmodin krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Bergh rent richting de bal. Ivarsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bergh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ivarsson met een sublieme pass. Karlfjärd neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Skoglund raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Päronkvist komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Ferdinandsson probeert naar een medespeler te passen. Tomasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasson met een sublieme pass. Kolmodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolmodin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
if horred - Regnum Croatorum 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: if horred 50%, Regnum Croatorum 50%.
if horred - Regnum Croatorum 1:0

58e minuut.
Prahl is nu in balbezit. Ferdinandsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ferdinandsson speelt de bal door. Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Doeltrap. Bylund trapt de bal weg van het doel. Grönlund kopt de bal weg. Kolmodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolmodin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Juliansson passt de bal in één keer door. Ivarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivarsson passt de bal zonder na te denken. Karlfjärd rent richting de bal. Karlfjärd haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Marksson passt de bal met de wreef. Månsson rent richting de bal. Karlfjärd tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karlfjärd krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Skog met een harde bal richting middenveld. Karlfjärd kopt de bal weg. Ivarsson rent richting de bal. Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergh schiet op doel. Bylund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Karlfjärd draait met de bal, schiet en ... Viljesson is nu in balbezit. Månsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Viljesson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karlfjärd neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bylund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: if horred 58%, Regnum Croatorum 42%.
if horred - Regnum Croatorum 1:0