Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HBK FISARNAS FISS
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Pallinder raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mjällby komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Hegerfors is nu in balbezit. Hegerfors geeft de bal voor. Daar is Bergenstråle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espensson rent richting de bal. Espensson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Mjällby verovert de bal door een tackle van achteren. Mjällby speelt de bal door. Johnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnsson draait met de bal, schiet en ... Roaldsson probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wallin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ljung heeft problemen om de bal te vangen. Ljung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HBK - FISARNAS FISS 0:1

33e minuut.
Rosin passt de bal zonder na te denken. Löwengrip is nu in balbezit. Espensson onderschept slim de pass. Espensson haalt uit met een fantastische trap. af Klinteberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HBK - FISARNAS FISS 1:1

37e minuut.
Nilsson geeft een hoge lob. Hegerfors probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hegerfors speelt de bal door. Espensson is nu in balbezit. Espensson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HBK - FISARNAS FISS 2:1

45e minuut.
Ljung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljung geeft een hoge lob. Klungelig pakt Roaldsson de bal. Johnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HBK 54%, FISARNAS FISS 46%.
HBK - FISARNAS FISS 2:1

49e minuut.
Malm verovert de bal door een tackle van achteren. Malm geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bergenstråle de bal. Fuchs is nu in balbezit. Fuchs geeft de bal voor. af Klinteberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Roaldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Roaldsson geeft een lange en hoge pass. Hadelöv kopt de bal weg. Rosin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Henriksson passt de bal met de wreef. Nilsson rent richting de bal. Johnsson onderschept slim de pass. Johnsson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Malm de bal onder controle te krijgen. De Geer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Ljung passt de bal met de wreef. Mjällby speelt de bal door. Roaldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnsson onderschept slim de pass. Johnsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Fuchs geeft de bal voor. Espensson is nu in balbezit. Espensson met een sublieme pass. Rosin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosin draait met de bal, schiet en ... af Klinteberg bokst de bal weg.

87e minuut.
Espensson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hansson komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Fuchs met een sublieme pass. Hansson is nu in balbezit. Bergenstråle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansson verovert de bal door een tackle van achteren. Hansson haalt uit met een fantastische trap. af Klinteberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HBK 44%, FISARNAS FISS 56%.
HBK - FISARNAS FISS 2:1
HBK