Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brålanda if Spinova FF
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Sundholm controleert de bal met de borst. Stensson is nu in balbezit. Sundholm is nu in balbezit. Tidbäck rent richting de bal. Tidbäck schiet op doel. Ingolfsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Stensson rent richting de bal. Sundholm is nu in balbezit. Tidbäck begaat een overtreding. Tidbäck krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Kärrman probeert naar een medespeler te passen. Bonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ganemyr zijn tegenspeler op de grond. Ganemyr krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Sundholm rent richting de bal. Tidbäck onderschept slim de pass. Tidbäck geeft een lange en hoge pass. Ganemyr rent richting de bal. Ganemyr draait met de bal, schiet en ... Ingolfsson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brålanda if 58%, Spinova FF 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
brålanda if - Spinova FF 0:0

51e minuut.
Hansson geeft de bal voor. Bobsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bobsson geeft een lange en hoge pass. Langborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Langborg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
brålanda if - Spinova FF 0:1

75e minuut.
Anklev verovert de bal door een tackle van achteren. Anklev passt de bal zonder na te denken. Stensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stensson haalt uit met een fantastische trap. Ingolfsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
brålanda if - Spinova FF 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brålanda if 68%, Spinova FF 32%.
brålanda if - Spinova FF 0:2