Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
if horred Samba de Suecia
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ferdinandsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ferdinandsson met een sublieme pass. Kolmodin rent richting de bal. Skoglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoglund haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Skoglund is nu in balbezit. Renger verovert de bal door een tackle van achteren. Renger geeft een lange en hoge pass. Fryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryk haalt uit met een fantastische trap. Bylund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Tomasson rent richting de bal. Tomasson speelt de bal door. Larholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoglund verovert de bal door een tackle van achteren. Skoglund schiet op doel. Cronborg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Lindström verovert de bal door een tackle van achteren. Lindström geeft een lange en hoge pass. Inworp. Walter-Bucht met de inworp. Skoglund geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: if horred 41%, Samba de Suecia 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
if horred - Samba de Suecia 0:0

48e minuut.
Månsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Månsson geeft een hoge lob. Daar is Larholm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolmodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolmodin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ferdinandsson passt de bal zonder na te denken. Kolmodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolmodin passt de bal in één keer door. Skoglund rent richting de bal. Skoglund schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ivarsson rent richting de bal. Ivarsson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Heikkonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ferdinandsson is nu in balbezit. Ferdinandsson passt de bal zonder na te denken. Kolmodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolmodin draait met de bal, schiet en ... Larholm probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Walter-Bucht geeft een hoge lob. Renger is nu in balbezit. Renger met een sublieme pass. Fryk rent richting de bal. Fryk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: if horred 40%, Samba de Suecia 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
if horred - Samba de Suecia 0:0