Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HBK FC Stockholm Norrköping
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
4 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


44e minuut.
Rosin geeft de bal voor. Klungelig pakt Östergren de bal. Nilsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nilsson krijgt een gele kaart. Östergren is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brännström met een snel genomen vrije trap. Westerberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Westerberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HBK 37%, FC Stockholm Norrköping 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HBK - FC Stockholm Norrköping 0:0

52e minuut.
Klungelig pakt Brännström de bal. Ivarsson met een sublieme pass. Hegerfors speelt de bal door. Rosin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Curman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hadelöv rent richting de bal. Hadelöv met een sublieme pass. Rosin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Von Scheele is nu in balbezit. Von Scheele probeert naar een medespeler te passen. Westerberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Westerberg schiet op doel. Klungelig pakt Malm de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Malm geeft een lange en hoge pass. Inworp. Östergren met de inworp. af Ugglas is nu in balbezit. af Ugglas geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
HBK - FC Stockholm Norrköping 0:1

77e minuut.
Östergren met de inworp. af Ugglas is nu in balbezit. Met opzet legt Ivarsson zijn tegenspeler op de grond. Ivarsson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

82e minuut.
Persbrink geeft een hoge lob. Olovsson rent richting de bal. Olovsson speelt de bal door. Westerberg rent richting de bal. Westerberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Olovsson passt de bal met de wreef. af Ugglas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malm. af Ugglas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. af Ugglas kan niet meer verder spelen. Almbom komt het veld opgelopen. Westerberg komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HBK 43%, FC Stockholm Norrköping 57%.
HBK - FC Stockholm Norrköping 0:1
HBK