Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samba de Suecia FISARNAS FISS
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.6
hopeless Schieten hopeless
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Klungelig pakt Ljung de bal. Bertsson rent richting de bal. Bertsson speelt de bal door. Fryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryk haalt uit met een fantastische trap. af Klinteberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Durgé bereikt de bal nog maar net als eerste. Durgé probeert naar een medespeler te passen. Löwengrip rent richting de bal. Hemberg verovert de bal door een tackle van achteren. Hemberg schiet op doel. af Klinteberg bokst de bal weg.

13e minuut.
Hemberg geeft een hoge lob. Mattisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergenstråle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bergenstråle krijgt een gele kaart. Mattisson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hemberg kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. af Klinteberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samba de Suecia - FISARNAS FISS 1:0

21e minuut.
Klungelig pakt Lindström de bal. Mjällby verovert de bal door een tackle van achteren. Mjällby passt de bal in één keer door. Jensson rent richting de bal. Jensson haalt uit met een fantastische trap. Cronborg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samba de Suecia 46%, FISARNAS FISS 54%.
Samba de Suecia - FISARNAS FISS 1:0

53e minuut.
af Klinteberg speelt de bal door. Jensson heeft problemen om de bal te vangen. Hemberg speelt de bal door. Fryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryk schiet op doel. af Klinteberg bokst de bal weg.

62e minuut.
Jensson is nu in balbezit. Ängkvist onderschept slim de pass. Ängkvist geeft een hoge lob. Fryk rent richting de bal. Fryk schiet op doel. af Klinteberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samba de Suecia 39%, FISARNAS FISS 61%.
Samba de Suecia - FISARNAS FISS 1:0