Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brålanda if if horred
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Sundholm heeft problemen om de bal te vangen. Skoglund rent richting de bal. Skoglund passt de bal met de wreef. Kolmodin is nu in balbezit. Kolmodin schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kolmodin verovert de bal door een tackle van achteren. Bengtsson rent richting de bal. Kolmodin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kolmodin krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Lindfors onderschept slim de pass. Grönlund rent richting de bal. Anklev onderschept slim de pass. Lindfors rent richting de bal. Lindfors schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Westman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pärsson komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Grönlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyllenstierna onderschept slim de pass. Gyllenstierna probeert naar een medespeler te passen. Anklev bereikt de bal nog maar net als eerste. Anklev haalt uit met een fantastische trap. Bylund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Ferdinandsson probeert de bal aan de voet te houden. Gyllenstierna rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pärsson. Pärsson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brålanda if 50%, if horred 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
brålanda if - if horred 0:0

61e minuut.
Anklev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinandsson onderschept slim de pass. Ferdinandsson passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Skoglund de bal. Skoglund schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Grönlund is nu in balbezit. Grönlund met een sublieme pass. Bobsson probeert naar een medespeler te passen. Lindfors rent richting de bal. Lindfors draait met de bal, schiet en ... Bylund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Grönlund onderschept slim de pass. Sundholm is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grönlund. Grönlund krijgt een gele kaart. Sundholm wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sundholm kan niet meer verder spelen. Von Anka komt het veld opgelopen. Von Anka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brålanda if 60%, if horred 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
brålanda if - if horred 0:0