Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
if horred Spinova FF
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


14e minuut.
Langborg geeft de bal voor. Inworp. Westman met de inworp. Tomasson rent richting de bal. Tomasson geeft een lange en hoge pass. Gunnarsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Päronkvist verovert de bal door een tackle van achteren. Tidbäck onderschept slim de pass. Grönlund verovert de bal door een tackle van achteren. Kärrman verovert de bal door een tackle van achteren. Kärrman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kolmodin rent richting de bal. Westerberg verovert de bal door een tackle van achteren. Westerberg probeert naar een medespeler te passen. Hansson is nu in balbezit. Hansson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walter-Bucht met de inworp. Ferdinandsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinandsson geeft een lange en hoge pass. Kolmodin krijgt zijn hoofd ertegen. Gunnarsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: if horred 51%, Spinova FF 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
if horred - Spinova FF 0:0

49e minuut.
Westman rent richting de bal. Ganemyr onderschept slim de pass. Ganemyr met een sublieme pass. Tidbäck is nu in balbezit. Tidbäck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Thunebro kopt de bal weg. Grönlund rent richting de bal. Langborg maakt een afschuwelijke overtreding. Langborg krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Gunnarsson trapt de bal weg. Tidbäck kopt de bal weg. Westman rent richting de bal. Stensson verovert de bal door een tackle van achteren. Stensson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: if horred 57%, Spinova FF 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
if horred - Spinova FF 0:0