Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
if horred FC Stockholm Norrköping
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Harrius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skoglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoglund schiet op doel. Na een snelle pass probeert Melkersson de bal onder controle te krijgen. Korsberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

15e minuut.
Kolmodin rent richting de bal. Von Scheele is nu in balbezit. Kolmodin rent richting de bal. Kolmodin haalt uit met een fantastische trap. Harrius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Klungelig pakt Olovsson de bal. Skoglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Olovsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoglund verovert de bal door een tackle van achteren. Skoglund haalt uit met een fantastische trap. Korsberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Harrius bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrius geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Walter-Bucht neemt de hoekschop. Korsberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kolmodin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
if horred - FC Stockholm Norrköping 1:0

25e minuut.
Kolmodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolmodin passt de bal met de wreef. Westman bereikt de bal nog maar net als eerste. Westerberg verovert de bal door een tackle van achteren. Westerberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bylund trapt de bal weg. Skoglund rent richting de bal. Von Scheele begaat een overtreding. Von Scheele krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: if horred 28%, FC Stockholm Norrköping 72%.
if horred - FC Stockholm Norrköping 1:0

49e minuut.
Olovsson kopt de bal weg. Ivarsson probeert de bal aan de voet te houden. Almbom is nu in balbezit. Almbom haalt uit met een fantastische trap. Heikkonen is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Olovsson probeert naar een medespeler te passen. Persbrink bereikt de bal nog maar net als eerste. Månsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Månsson krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Brännström verovert de bal door een tackle van achteren. Brännström passt de bal zonder na te denken. Melkersson rent richting de bal. Skoglund verovert de bal door een tackle van achteren. Skoglund schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Grönlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Brännström rent richting de bal. Ferdinandsson is nu in balbezit. Skoglund is nu in balbezit. Skoglund haalt uit met een fantastische trap. Korsberg bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: if horred 32%, FC Stockholm Norrköping 68%.
if horred - FC Stockholm Norrköping 1:0