Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Regnum Croatorum Samba de Suecia
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 14.6
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Ryttar rent richting de bal. Bertsson onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Juliansson. Juliansson krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Fryk heeft problemen om de bal te vangen. Skog rent richting de bal. Fryk verovert de bal door een tackle van achteren. Fryk haalt uit met een fantastische trap. Bruun probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Regnum Croatorum - Samba de Suecia 0:1

11e minuut.
Moström rent richting de bal. Karlfjärd is nu in balbezit. Moström verovert de bal door een tackle van achteren. Prahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Prahl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Juliansson is nu in balbezit. Juliansson geeft een hoge lob. Renger rent richting de bal. Viljesson verovert de bal door een tackle van achteren. Viljesson geeft een hoge lob. Cronborg bokst de bal weg.

34e minuut.
Viljesson met een snelle inworp. Karlfjärd rent richting de bal. Ängkvist legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karlfjärd is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karlfjärd zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Regnum Croatorum 40%, Samba de Suecia 60%.
Regnum Croatorum - Samba de Suecia 0:1

49e minuut.
Ängkvist is nu in balbezit. Bergh verovert de bal door een tackle van achteren. Bergh passt de bal in één keer door. Karlfjärd rent richting de bal. Karlfjärd haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Ängkvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergh onderschept slim de pass. Bergh schiet op doel. Klungelig pakt Lindström de bal. Paal!

51e minuut.
Bertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertsson probeert naar een medespeler te passen. Pilroth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryk verovert de bal door een tackle van achteren. Fryk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Moström met een sublieme pass. Lindström rent richting de bal. Bergh verovert de bal door een tackle van achteren. Bergh haalt uit met een fantastische trap. Cronborg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ängkvist met een snelle inworp. Mattisson is nu in balbezit. Mattisson passt de bal zonder na te denken. Fryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Regnum Croatorum - Samba de Suecia 0:2

74e minuut.
Fryk verovert de bal door een tackle van achteren. Orlow geeft een lange en hoge pass. Lindström rent richting de bal. Bergh onderschept slim de pass. Bergh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Mattisson probeert naar een medespeler te passen. Hemberg heeft problemen om de bal te vangen. Juliansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryk onderschept slim de pass. Fryk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Klungelig pakt Renger de bal. Prahl is nu in balbezit. Prahl met een sublieme pass. Bergh rent richting de bal. Bergh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Regnum Croatorum 39%, Samba de Suecia 61%.
Regnum Croatorum - Samba de Suecia 0:2