Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Banditos 1979 GKM kazem
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Nordström is nu in balbezit. Zilberstein verovert de bal door een tackle van achteren. Zilberstein met een sublieme pass. Junerud is nu in balbezit. Junerud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kronblom bereikt de bal nog maar net als eerste. Remmare bereikt de bal nog maar net als eerste. Kronblom tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kronblom krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Remmare probeert naar een medespeler te passen. Junerud rent richting de bal. Junerud speelt de bal door. Zilberstein rent richting de bal. Zilberstein haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Mjällby bereikt de bal nog maar net als eerste. Neosson onderschept slim de pass. Neosson met een sublieme pass. Zilberstein is nu in balbezit. Zilberstein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
André geeft een lange en hoge pass. Juliansson rent richting de bal. Juliansson probeert naar een medespeler te passen. Bennysson is nu in balbezit. Bennysson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Zilberstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Juliansson rent richting de bal. Zilberstein tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Juliansson moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Juliansson kan niet meer verder spelen. Ydstrand komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Alfeldt kan de bal niet met de borst controleren. André bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfeldt begaat een overtreding. Alfeldt krijgt een gele kaart.

43e minuut.
André is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alfeldt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kempe rent richting de bal. Kempe geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banditos 1979 GKM 46%, kazem 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Banditos 1979 GKM - kazem 0:0

59e minuut.
Nordström geeft de bal voor. Bonnevier kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. André met de inworp. Mjällby geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
André met een snelle inworp. Mjällby probeert de bal met de borst te controleren. Remmare is nu in balbezit. Mjällby verovert de bal door een tackle van achteren. Mjällby geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Zilberstein passt de bal in één keer door. Junerud bereikt de bal nog maar net als eerste. Swing begaat een overtreding. Swing krijgt een gele kaart. Junerud wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banditos 1979 GKM 63%, kazem 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Banditos 1979 GKM - kazem 0:0