Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fejcjhzagsdjmvg Saam
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.9
matig Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Bastiansson rent richting de bal. Bastiansson geeft een lange en hoge pass. Widarsson controleert de bal met de borst. Lundell bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundell haalt uit met een fantastische trap. Troell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Rask speelt de bal door. Lagerskiöld rent richting de bal. Forsberg verovert de bal door een tackle van achteren. Lundell is nu in balbezit. Lundell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lundblad onderschept slim de pass. Lundblad geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hedman de bal onder controle te krijgen. Lundell is nu in balbezit. Lundell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Eliassson rent richting de bal. Rask verovert de bal door een tackle van achteren. Rask geeft de bal voor. Kronwall is nu in balbezit. Elliotsson onderschept slim de pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fejcjhzagsdjmvg 59%, Saam 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fejcjhzagsdjmvg - Saam 0:0

59e minuut.
Reinfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinfeldt probeert naar een medespeler te passen. Kronwall rent richting de bal. Elliotsson rent richting de bal. Elliotsson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

87e minuut.
Bastiansson probeert naar een medespeler te passen. Forsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsberg passt de bal met de wreef. Lundell rent richting de bal. Lundell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fejcjhzagsdjmvg - Saam 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fejcjhzagsdjmvg 67%, Saam 33%.
fejcjhzagsdjmvg - Saam 0:1