Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Koeln viggo
xxx Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 16.5
redelijk Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Pajčin passt de bal in één keer door. Devisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch geeft een lange en hoge pass. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Koeln - viggo 1:0

2e minuut.
Pontare rent richting de bal. Pontare probeert naar een medespeler te passen. Maradona-Lmaghrib bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona-Lmaghrib geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lind de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Zebulonsson passt de bal zonder na te denken. Daar is Von Brömsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunros is nu in balbezit. Von Brömsen is nu in balbezit. Von Brömsen haalt uit met een fantastische trap. Östman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Håvbrandt geeft een lange en hoge pass. Pajčin kopt de bal weg. Franksson rent richting de bal. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Speth passt de bal zonder na te denken. Alstander is nu in balbezit. Alstander speelt de bal door. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin haalt uit met een fantastische trap. Cronander kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Devisch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alstander rent richting de bal. Alstander passt de bal zonder na te denken. Pajčin heeft problemen om de bal te vangen. Pajčin draait met de bal, schiet en ... Cronander verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Augustsson is nu in balbezit. Franksson onderschept slim de pass. Franksson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lind de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Koeln - viggo 2:0

30e minuut.
Speth geeft een lange en hoge pass. Pajčin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Simonson is nu in balbezit. Franksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Franksson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Franksson haalt uit met een fantastische trap. Lind probeert de bal aan de voet te houden. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin schiet op doel. Cronander maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Devisch met een snelle inworp. Alstander geeft de bal voor. Daar is Lind, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pajčin rent richting de bal. Pajčin schiet op doel. Lind probeert de bal aan de voet te houden. Devisch is nu in balbezit. Devisch geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pajčin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Koeln - viggo 3:0

43e minuut.
Augustsson rent richting de bal. Franksson onderschept slim de pass. Franksson geeft een lange en hoge pass. Pajčin rent richting de bal. Pajčin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Franksson geeft een lange en hoge pass. Devisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch geeft de bal voor. Pajčin rent richting de bal. Pajčin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Koeln - viggo 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Koeln 32%, viggo 68%.
Fc Koeln - viggo 4:0

50e minuut.
Klungelig pakt Lundqvist de bal. Devisch is nu in balbezit. Devisch geeft een hoge lob. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Devisch is nu in balbezit. Lundqvist verovert de bal door een tackle van achteren. Lundqvist geeft de bal voor. Nauthe rent richting de bal. Nauthe speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Speth raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carter komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin rent richting de bal. Alstander speelt de bal door. Franksson rent richting de bal. Franksson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Koeln 18%, viggo 82%.
Fc Koeln - viggo 4:0