Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dsad madax
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Sjögran met een sublieme pass. Bokqvist rent richting de bal. Karlstein tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karlstein krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Deckert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kentsson is nu in balbezit. Öijer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kentsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kentsson neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Deckert is nu in balbezit. Deckert geeft de bal voor. Mohlin speelt de bal door. Nordman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sebastiansson geeft een hoge lob. Rytterbo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Karlstein de bal onder controle te krijgen. Leonardsson rent richting de bal. Leonardsson draait met de bal, schiet en ... Kratz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Kentsson met een sublieme pass. Kreese is nu in balbezit. Nordman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Nordman moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nordman schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
Hjulinder geeft een lange en hoge pass. Öijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Öijer geeft een lange en hoge pass. Leonardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonardsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dsad - madax 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dsad 64%, madax 36%.
dsad - madax 0:1

46e minuut.
Hagen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Åkesson komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Mohlin rent richting de bal. Leonardsson is nu in balbezit. Mohlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonardsson verovert de bal door een tackle van achteren. Leonardsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bokqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Bokqvist passt de bal zonder na te denken. Åkesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonardsson onderschept slim de pass. Leonardsson haalt uit met een fantastische trap. Kratz bokst de bal weg.

63e minuut.
Öijer met een sublieme pass. Bokqvist rent richting de bal. Bokqvist met een sublieme pass. Leonardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonardsson schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dsad - madax 0:2

86e minuut.
Rönnland onderschept slim de pass. Mohlin verovert de bal door een tackle van achteren. Mohlin passt de bal met de wreef. Leonardsson rent richting de bal. Leonardsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Åkesson geeft een hoge lob. Inworp. Rönnland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bokqvist kan de bal niet met de borst controleren. Bokqvist draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Sturesson de bal. Leonardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonardsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dsad - madax 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dsad 74%, madax 26%.
dsad - madax 0:3