Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaspers lag Islamiska Staden
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.2
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Jungell speelt de bal door. Qvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Prytz bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvist verovert de bal door een tackle van achteren. Qvist draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaspers lag - Islamiska Staden 0:1

16e minuut.
Åström met een snelle inworp. Lundin rent richting de bal. Sälle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lundin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lundin legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Cronfågel rent richting de bal. Cronfågel speelt de bal door. Prytz bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvist onderschept slim de pass. Qvist schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaspers lag - Islamiska Staden 0:2

25e minuut.
Jungell bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundin verovert de bal door een tackle van achteren. Håkansson is nu in balbezit. Håkansson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaspers lag - Islamiska Staden 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaspers lag 41%, Islamiska Staden 59%.
Kaspers lag - Islamiska Staden 1:2

54e minuut.
Qvist schiet op doel. Gudmunsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Steffensson de bal. Qvist is nu in balbezit. Qvist haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaspers lag 49%, Islamiska Staden 51%.
Kaspers lag - Islamiska Staden 1:2