Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chiptiu MiMo_Swe
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


10e minuut.
Pallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindome rent richting de bal. Lindome met een sublieme pass. Kleine bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleine schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ruuna rent richting de bal. Lindome verovert de bal door een tackle van achteren. Lindome passt de bal zonder na te denken. Kleine rent richting de bal. Kleine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chiptiu - MiMo_Swe 1:0

26e minuut.
Lindome geeft een hoge lob. Strigén is nu in balbezit. Kleine rent richting de bal. Kleine schiet op doel. Englund probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klingberg kopt de bal weg. Leifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lindome. Lindome krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Englund geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strigén met een snelle inworp. Lindome bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindome geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
chiptiu - MiMo_Swe 2:0

33e minuut.
Ryttar geeft de bal voor. Teofilsson kopt de bal weg. Daar is Marcusson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sebastiansson rent richting de bal. Sebastiansson passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tumba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sälle komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Botvidsson rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Botvidsson met een snelle inworp. Leifsson rent richting de bal. Leifsson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pallo rent richting de bal. Pallo speelt de bal door. Oljelund rent richting de bal. Leifsson is nu in balbezit. Leifsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chiptiu 49%, MiMo_Swe 51%.
chiptiu - MiMo_Swe 2:0

61e minuut.
Strigén met de inworp. Lindome bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruuna legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruuna krijgt een gele kaart. Lindome roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lindome kan niet meer verder spelen. Egg komt het veld opgelopen. Kleine neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
chiptiu - MiMo_Swe 3:0

63e minuut.
Mörner geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sälle met een snelle inworp. Egg bereikt de bal nog maar net als eerste. Egg geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Oljelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruuna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruuna krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

81e minuut.
Oljelund rent richting de bal. Marcusson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oljelund raakt geblesseerd tijdens het duel. Pallo met een snel genomen vrije trap. Billysson heeft problemen om de bal te vangen. Oljelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Oljelund haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Billysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Billysson passt de bal met de wreef. Egg probeert naar een medespeler te passen. Kleine bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleine haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chiptiu 46%, MiMo_Swe 54%.
chiptiu - MiMo_Swe 3:0