Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
inte öster Nirvanafc
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 20
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Bryntesson speelt de bal door. Junerud is nu in balbezit. Junerud speelt de bal door. Carlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlgren geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Wetterstrand speelt de bal door. Holmberg rent richting de bal. Evertsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Holmberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Holmberg legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
inte öster - Nirvanafc 0:1

20e minuut.
Tingström bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetterstrand verovert de bal door een tackle van achteren. Wetterstrand passt de bal zonder na te denken. Holmberg is nu in balbezit. Holmberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
inte öster - Nirvanafc 0:2

22e minuut.
Wetterstrand rent richting de bal. Klavemyr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wetterstrand is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bonnevier met een snel genomen vrije trap. Holmberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dennisson probeert naar een medespeler te passen. Lindmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindmark passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Holmberg de bal. Holmberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Bonnevier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quisling is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carlgren. Carlgren krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inte öster 58%, Nirvanafc 42%.
inte öster - Nirvanafc 0:2

48e minuut.
Carlgren is nu in balbezit. Bonnevier verovert de bal door een tackle van achteren. Bonnevier geeft een lange en hoge pass. Holmberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Walter-Bucht kopt de bal weg. Wetterstrand probeert de bal aan de voet te houden. Tingström rent richting de bal. Wetterstrand verovert de bal door een tackle van achteren. Wetterstrand geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Ivarsson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walter-Bucht zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wetterstrand is nu in balbezit. Wetterstrand haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Von Anka is nu in balbezit. Von Anka geeft de bal voor. Ossiansson kan de bal niet met de borst controleren. Eldh verovert de bal door een tackle van achteren. Eldh geeft een hoge lob. Paulin bokst de bal weg.

88e minuut.
Skoglund verovert de bal door een tackle van achteren. Lindmark begaat een overtreding. Skoglund is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skoglund zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cronkvist heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
inte öster - Nirvanafc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inte öster 55%, Nirvanafc 45%.
inte öster - Nirvanafc 1:2