Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chiptiu inte öster
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Ivarsson trapt de bal weg. Marcusson kopt de bal weg. Garnemark bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindome verovert de bal door een tackle van achteren. Lindome haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Eldh verovert de bal door een tackle van achteren. Eldh speelt de bal door. Marcusson speelt de bal door. Lindome heeft problemen om de bal te vangen. Lindome geeft de bal voor. Forsberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kleine bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chiptiu - inte öster 1:0

12e minuut.
Carlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleine verovert de bal door een tackle van achteren. Lindome rent richting de bal. Lindome haalt uit met een fantastische trap. Forsberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chiptiu - inte öster 2:0

14e minuut.
Billysson passt de bal met de wreef. Lindome is nu in balbezit. Garnemark tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garnemark krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Junerud geeft een lange en hoge pass. Brolin is nu in balbezit. Klavemyr begaat een overtreding. Klavemyr krijgt een gele kaart. Brolin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Brolin kan niet meer verder spelen. Sebastiansson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chiptiu 40%, inte öster 60%.
chiptiu - inte öster 2:0

49e minuut.
Tumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumba geeft de bal voor. Evertsson is nu in balbezit. Kleine verovert de bal door een tackle van achteren. Kleine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chiptiu - inte öster 3:0

69e minuut.
Silverfrost probeert naar een medespeler te passen. Eldh bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldh speelt de bal door. Klavemyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Klavemyr haalt uit met een fantastische trap. Silverfrost kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Evertsson geeft de bal voor. Inworp. Tumba met de inworp. Lindome is nu in balbezit. Lindome geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chiptiu 55%, inte öster 45%.
chiptiu - inte öster 3:0