Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MiMo_Swe galaxy city
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Bennysson is nu in balbezit. Bennysson draait met de bal, schiet en ... Mörner kopt de bal weg. Dietmarsson is nu in balbezit. Dietmarsson geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dietmarsson met een sublieme pass. Bennysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennysson haalt uit met een fantastische trap. Englund probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MiMo_Swe - galaxy city 0:1

14e minuut.
Wargh probeert naar een medespeler te passen. Dietmarsson is nu in balbezit. Dietmarsson met een sublieme pass. Bennysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennysson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MiMo_Swe - galaxy city 0:2

22e minuut.
Pallo rent richting de bal. Pallo geeft de bal voor. Lundqvist kopt de bal weg. Oljelund is nu in balbezit. Oljelund draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gjuse rent richting de bal. Gjuse passt de bal in één keer door. Bennysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennysson schiet op doel. Dagerlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MiMo_Swe - galaxy city 0:3

38e minuut.
Teofilsson verovert de bal door een tackle van achteren. Teofilsson passt de bal zonder na te denken. Wargh rent richting de bal. Dietmarsson rent richting de bal. Dietmarsson geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Teofilsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Theorin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiMo_Swe 73%, galaxy city 27%.
MiMo_Swe - galaxy city 0:3

53e minuut.
Englund geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dietmarsson met een snelle inworp. Philipsson is nu in balbezit. Philipsson speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bosson met een sublieme pass. Oljelund heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jacobsson. Jacobsson krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Pallo is nu in balbezit. Rynninger verovert de bal door een tackle van achteren. Rynninger probeert naar een medespeler te passen. Bennysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennysson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MiMo_Swe - galaxy city 0:4

87e minuut.
Oljelund geeft een hoge lob. Lundqvist is nu in balbezit. Lundqvist geeft de bal voor. Botvidsson rent richting de bal. Botvidsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiMo_Swe 49%, galaxy city 51%.
MiMo_Swe - galaxy city 0:4