Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hortlax Olympia Stockholm FF
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 13.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Jörgensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jörgensson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sax de bal. Nauthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Nauthe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Jansson speelt de bal door. Forsberg rent richting de bal. Forsberg geeft een hoge lob. Nauthe krijgt zijn hoofd ertegen. Bråkenhielm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hortlax - Olympia Stockholm FF 1:0

13e minuut.
Bråkenhielm met een harde bal richting middenveld. Daar is Mörner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Åkerklint met een sublieme pass. Nauthe is nu in balbezit. Nauthe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
De Geer geeft een hoge lob. Inworp. Forsberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Åkerklint bereikt de bal nog maar net als eerste. Åkerklint geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hortlax - Olympia Stockholm FF 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hortlax 36%, Olympia Stockholm FF 64%.
FC Hortlax - Olympia Stockholm FF 2:0

55e minuut.
Sax geeft een hoge lob. Daar is Cronander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cronander passt de bal met de wreef. Åkerklint rent richting de bal. Åkerklint geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hortlax - Olympia Stockholm FF 3:0

69e minuut.
Åsenheim controleert de bal met de borst. Cronander bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronander geeft een hoge lob. Daar is Nauthe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nauthe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hortlax - Olympia Stockholm FF 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hortlax 44%, Olympia Stockholm FF 56%.
FC Hortlax - Olympia Stockholm FF 4:0