Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IFK VÄRNAMO Olympia Stockholm FF
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
8 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Falang bereikt de bal nog maar net als eerste. Falang geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hindsberg met de inworp. Thunebro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Attemyr onderschept slim de pass. Attemyr probeert naar een medespeler te passen. Öberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Öberg draait met de bal, schiet en ... Bråkenhielm probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK VÄRNAMO - Olympia Stockholm FF 1:0

12e minuut.
Sax geeft de bal voor. Attemyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Sax schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sax krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Von Rosen heeft problemen om de bal te vangen. Änghede rent richting de bal. Änghede passt de bal in één keer door. Carlzon rent richting de bal. Carlzon draait met de bal, schiet en ... Bryn bokst de bal weg.

26e minuut.
Bråkenhielm trapt de bal weg van het doel. Nelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Thunebro zijn tegenspeler op de grond. Thunebro krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Wastå is nu in balbezit. Carlzon rent richting de bal. Wastå begaat een overtreding. Carlzon wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mörner met een snel genomen vrije trap. Carlsson rent richting de bal. Carlsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Mörner probeert naar een medespeler te passen. Sax is nu in balbezit. Attemyr schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Attemyr krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK VÄRNAMO 42%, Olympia Stockholm FF 58%.
IFK VÄRNAMO - Olympia Stockholm FF 1:0

55e minuut.
Leijonhufvud met een sublieme pass. Öberg rent richting de bal. Sax schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sax krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

62e minuut.
De Geer geeft een lange en hoge pass. Falang geeft de bal voor. Änghede bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Rosen verovert de bal door een tackle van achteren. Von Rosen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK VÄRNAMO 27%, Olympia Stockholm FF 73%.
IFK VÄRNAMO - Olympia Stockholm FF 1:0