Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
موفق Rexarna
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Lundberg rent richting de bal. Lundberg geeft de bal voor. Vendel heeft problemen om de bal te vangen. Durgé rent richting de bal. Vendel rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Enrot passt de bal met de wreef. Konstantinsson probeert de bal met de borst te controleren. Konstantinsson passt de bal in één keer door. Åström is nu in balbezit. Åström draait met de bal, schiet en ... Weinstock bokst de bal weg. Matson speelt de bal door. Klungelig pakt Vendel de bal. Åström bereikt de bal nog maar net als eerste. Åström haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
موفق - Rexarna 0:1

27e minuut.
Matson probeert de bal met de borst te controleren. Tolgfors is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matson. Matson krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Bjurtoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjurtoft geeft een hoge lob. Amsjö rent richting de bal. Daar is Amsjö, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amsjö schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
موفق - Rexarna 1:1

30e minuut.
Tolgfors geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ollesson met een snelle inworp. Hajas is nu in balbezit. Hajas geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Inworp. Konstantinsson met de inworp. Hajas rent richting de bal. Hajas geeft een lange en hoge pass. Amsjö krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
موفق - Rexarna 2:1

35e minuut.
Åström probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bergstrand de bal. Amsjö verovert de bal door een tackle van achteren. Amsjö draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: موفق 48%, Rexarna 52%.
موفق - Rexarna 2:1

80e minuut.
Rogersson kopt de bal weg. Åström bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjurtoft rent richting de bal. Åström verovert de bal door een tackle van achteren. Åström schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
موفق - Rexarna 2:2

89e minuut.
Bergstrand is nu in balbezit. Ängblad is nu in balbezit. Åström verovert de bal door een tackle van achteren. Åström haalt uit met een fantastische trap. Weinstock maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
موفق - Rexarna 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: موفق 36%, Rexarna 64%.
موفق - Rexarna 2:3