Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympia Stockholm FF girlpower
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Jähkel is nu in balbezit. Jähkel passt de bal zonder na te denken. Rogefeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogefeldt draait met de bal, schiet en ... Rahm probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ingesson zal de hoekschop nemen. Daar is Milles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milles haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Thunebro onderschept slim de pass. Thunebro speelt de bal door. Klungelig pakt Carlzon de bal. Carlzon haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Münster de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Simonson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jämtin kan de bal niet met de borst controleren. De Geer rent richting de bal. Jämtin onderschept slim de pass. Jämtin geeft een hoge lob. Bråkenhielm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Mörner is nu in balbezit. Rogefeldt verovert de bal door een tackle van achteren. Rogefeldt speelt de bal door. Jämtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jämtin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Ingesson met de inworp. Thunebro rent richting de bal. Thunebro met een sublieme pass. Carlzon rent richting de bal. Carlzon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carlzon is nu in balbezit. Carlzon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympia Stockholm FF - girlpower 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympia Stockholm FF 49%, girlpower 51%.
Olympia Stockholm FF - girlpower 1:0

55e minuut.
Frejdig bereikt de bal nog maar net als eerste. Milles rent richting de bal. Milles probeert naar een medespeler te passen. Rogefeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogefeldt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Thunebro rent richting de bal. Thunebro passt de bal zonder na te denken. Carlzon bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hindsberg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Näsholm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Gröön verovert de bal door een tackle van achteren. Gröön geeft een hoge lob. Münster rent richting de bal. Thunebro verovert de bal door een tackle van achteren. Thunebro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympia Stockholm FF 49%, girlpower 51%.
Olympia Stockholm FF - girlpower 1:0