Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eliterna1337 FC Hortlax
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Julénius geeft de bal voor. Åkerklint is nu in balbezit. Sörensson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Åkerklint is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cronander wilt de vrije trap nemen. Korsberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Larsson kopt de bal weg. Jansson rent richting de bal. Jansson passt de bal zonder na te denken. Nauthe rent richting de bal. Nauthe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Ringström met een harde bal richting middenveld. Jansson kopt de bal weg. Sörensson rent richting de bal. Åkerklint bereikt de bal nog maar net als eerste. Åkerklint schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Cronander speelt de bal door. Sörensson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lindfors is nu in balbezit. Nauthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Nauthe schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eliterna1337 - FC Hortlax 0:1

14e minuut.
Westerberg rent richting de bal. Lagerskiöld probeert naar een medespeler te passen. Åberg kopt de bal weg. Klungelig pakt Krona de bal. Krona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Jörgensson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sörensson. Jörgensson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Malm zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nauthe is nu in balbezit. Nauthe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eliterna1337 - FC Hortlax 0:2

24e minuut.
Krona bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansson onderschept slim de pass. Jansson met een sublieme pass. Nauthe heeft problemen om de bal te vangen. Nauthe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eliterna1337 - FC Hortlax 0:3

42e minuut.
Lindfors onderschept slim de pass. Lindfors passt de bal zonder na te denken. Westerberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Westerberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eliterna1337 - FC Hortlax 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eliterna1337 42%, FC Hortlax 58%.
Eliterna1337 - FC Hortlax 1:3

55e minuut.
Julénius met de inworp. Larsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Larsson geeft de bal voor. Himmelstrand is nu in balbezit. Himmelstrand haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Jansson geeft een hoge lob. Forsberg rent richting de bal. Met opzet legt Julénius zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Julénius naar de kleedkamers voor een vroege douche.

62e minuut.
Cronander is nu in balbezit. Sörensson onderschept slim de pass. Sörensson met een sublieme pass. Nauthe rent richting de bal. Nauthe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Linusson kopt de bal weg. Cronander probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jansson speelt de bal door. Nauthe is nu in balbezit. Nauthe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Forsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsberg passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Larsson de bal onder controle te krijgen. Nauthe is nu in balbezit. Nauthe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Forsberg rent richting de bal. Forsberg met een sublieme pass. Åkerklint is nu in balbezit. Klungelig pakt Nauthe de bal. Nauthe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eliterna1337 62%, FC Hortlax 38%.
Eliterna1337 - FC Hortlax 1:3