Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
girlpower bullens boys
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Lindqvist onderschept slim de pass. Jämtin onderschept slim de pass. Jämtin met een sublieme pass. Rogefeldt rent richting de bal. Rogefeldt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Dageby rent richting de bal. Rogefeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dageby zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Dageby moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dageby schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

21e minuut.
Wolgers rent richting de bal. Wolgers passt de bal zonder na te denken. Rogefeldt is nu in balbezit. Rogefeldt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
girlpower - bullens boys 1:0

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Milles de bal onder controle te krijgen. Cullborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Jämtin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jämtin krijgt een gele kaart. Cullborg wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

40e minuut.
Ingesson probeert naar een medespeler te passen. Rogefeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cullborg schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cullborg krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Jähkel rent richting de bal. Lindqvist rent richting de bal. Runström bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindqvist is nu in balbezit. Lindqvist draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: girlpower 45%, bullens boys 55%.
girlpower - bullens boys 1:0

56e minuut.
Jämtin is nu in balbezit. Jämtin geeft de bal voor. Simonson probeert de bal aan de voet te houden. Rogefeldt is nu in balbezit. Rogefeldt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
girlpower - bullens boys 2:0

58e minuut.
Milles geeft een lange en hoge pass. Sanfridsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfridsson passt de bal in één keer door. Runström rent richting de bal. Runström haalt uit met een fantastische trap. Paal! Na een snelle pass probeert Münster de bal onder controle te krijgen. Lindqvist is nu in balbezit. Lindqvist draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
Lindqvist rent richting de bal. Lindqvist geeft de bal voor. Cullborg probeert de bal aan de voet te houden. Runström bereikt de bal nog maar net als eerste. Runström schiet op doel. Näsholm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Ingesson is nu in balbezit. Ingesson passt de bal in één keer door. Andreasson probeert de bal aan de voet te houden. Jämtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jämtin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Hjulinder trapt de bal weg. Cederlöf kopt de bal weg. Runström bereikt de bal nog maar net als eerste. Runström haalt uit met een fantastische trap. Näsholm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: girlpower 35%, bullens boys 65%.
girlpower - bullens boys 2:0