Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
girlpower FC Hortlax
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Isaksson rent richting de bal. Jansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaksson verovert de bal door een tackle van achteren. Isaksson draait met de bal, schiet en ... Rogefeldt springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Linusson probeert naar een medespeler te passen. Beckman is nu in balbezit. Beckman geeft de bal voor. Nauthe is nu in balbezit. Nauthe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Åkerklint rent richting de bal. Åkerklint geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Münster de bal. Nauthe is nu in balbezit. Nauthe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Jansson speelt de bal door. Frejdig rent richting de bal. Frejdig geeft de bal voor. Nauthe is nu in balbezit. Nauthe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: girlpower 54%, FC Hortlax 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
girlpower - FC Hortlax 0:0

50e minuut.
Åkerklint is nu in balbezit. Jähkel rent richting de bal. Åkerklint onderschept slim de pass. Nauthe is nu in balbezit. Nauthe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Isaksson is nu in balbezit. Linusson speelt de bal door. Isaksson is nu in balbezit. Rogefeldt rent richting de bal. Rogefeldt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Münster geeft de bal voor. Jörgensson rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Runström ... Strafschop! Runström krijgt een gele kaart. Jörgensson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Åkerklint zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Näsholm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Frejdig rent richting de bal. Nauthe onderschept slim de pass. Met opzet legt Milles zijn tegenspeler op de grond. Milles krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Linusson geeft een lange en hoge pass. Jörgensson probeert naar een medespeler te passen. Nauthe is nu in balbezit. Åkerklint is nu in balbezit. Åkerklint schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
girlpower - FC Hortlax 0:1

73e minuut.
Cronander geeft een hoge lob. Simonson kopt de bal weg. Klungelig pakt Åsenheim de bal. Rogefeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogefeldt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Forsberg probeert de bal met de borst te controleren. Frejdig bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Forsberg. Forsberg krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: girlpower 58%, FC Hortlax 42%.
girlpower - FC Hortlax 0:1