Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympia Stockholm FF Eliterna1337
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Larsson passt de bal met de wreef. Carlzon rent richting de bal. Thunebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlzon rent richting de bal. Carlzon draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Daar is Ände, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weinstock is nu in balbezit. Krona probeert naar een medespeler te passen. Westerberg heeft problemen om de bal te vangen. Westerberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympia Stockholm FF - Eliterna1337 0:1

28e minuut.
Weinstock geeft de bal voor. Himmelstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Himmelstrand probeert naar een medespeler te passen. Westerberg is nu in balbezit. Westerberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carlsson neemt de hoekschop. Mörner heeft problemen om de bal te vangen. Thunebro is nu in balbezit. Thunebro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Carlzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Larsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlzon onderschept slim de pass. Thunebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Thunebro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olympia Stockholm FF - Eliterna1337 1:1

40e minuut.
Mörner is nu in balbezit. Krona verovert de bal door een tackle van achteren. Krona passt de bal in één keer door. Westerberg rent richting de bal. Westerberg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bråkenhielm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympia Stockholm FF 46%, Eliterna1337 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympia Stockholm FF - Eliterna1337 1:1

46e minuut.
Carlzon passt de bal met de wreef. Mörner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mörner probeert naar een medespeler te passen. Thunebro rent richting de bal. Thunebro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Ringström met een harde bal richting middenveld. Mörner kopt de bal weg. Thunebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlzon is nu in balbezit. Carlzon draait met de bal, schiet en ... Herbertsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Krona raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bokqvist komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Larsson verovert de bal door een tackle van achteren. Carlzon rent richting de bal. Mörner rent richting de bal. Carlzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlzon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Sörensson is nu in balbezit. Silverstolpe verovert de bal door een tackle van achteren. Silverstolpe passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Thunebro de bal. Thunebro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympia Stockholm FF - Eliterna1337 2:1

84e minuut.
Åberg speelt de bal door. Daar is Thunebro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thunebro passt de bal met de wreef. Carlzon heeft problemen om de bal te vangen. Carlzon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympia Stockholm FF 44%, Eliterna1337 56%.
Olympia Stockholm FF - Eliterna1337 2:1