Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
موفق bullens boys
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.2
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Sanfridsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajas passt de bal met de wreef. Amsjö is nu in balbezit. Amsjö schiet op doel. Hjulinder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Grengren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sanfridsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sanfridsson geeft een lange en hoge pass. Päronkvist kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cederlöf geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Weinstock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Runström heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Rogersson probeert naar een medespeler te passen. Konstantinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantinsson met een sublieme pass. Amsjö is nu in balbezit. Amsjö haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Amsjö probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wolgers bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö onderschept slim de pass. Amsjö schiet op doel. Hjulinder probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Hajas probeert naar een medespeler te passen. Ollesson rent richting de bal. Wolgers begaat een overtreding. Wolgers krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Cederlöf kopt de bal weg. Lindqvist rent richting de bal. Lindqvist met een sublieme pass. Runström is nu in balbezit. Runström schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ollesson met de inworp. Hajas is nu in balbezit. Hajas geeft een lange en hoge pass. Daar is Andreasson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ollesson neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
موفق - bullens boys 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: موفق 36%, bullens boys 64%.
موفق - bullens boys 1:0

60e minuut.
Matson is nu in balbezit. Cullborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Cullborg met een sublieme pass. Amsjö is nu in balbezit. Amsjö haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Konstantinsson verovert de bal door een tackle van achteren. Konstantinsson met een sublieme pass. Hajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö rent richting de bal. Amsjö draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Matson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindqvist rent richting de bal. Lindqvist passt de bal met de wreef. Runström rent richting de bal. Runström haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dageby bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajas verovert de bal door een tackle van achteren. Hajas draait met de bal, schiet en ... Ollesson kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hjulinder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Päronkvist met een snelle inworp. Matson is nu in balbezit. Matson probeert naar een medespeler te passen. Amsjö rent richting de bal. Amsjö schiet op doel. Hjulinder bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: موفق 36%, bullens boys 64%.
موفق - bullens boys 1:0