Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G A I S Buraki
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Modigh probeert naar een medespeler te passen. Julénius rent richting de bal. Sjölund bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjölund haalt uit met een fantastische trap. Limpar probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sjölund raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Malmqvist komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Evertsson verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Malmqvist de bal. Malmqvist passt de bal met de wreef. Julénius rent richting de bal. Julénius draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Botvidsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Hällegard kopt de bal weg. Daar is Wastå, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malmqvist rent richting de bal. Malmqvist draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G A I S - Buraki 1:0

27e minuut.
Eliasson speelt de bal door. Julénius bereikt de bal nog maar net als eerste. Israelsson begaat een overtreding. Israelsson krijgt een gele kaart. Julénius raakt geblesseerd tijdens het duel. Evertsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Harrius is nu in balbezit. Harrius geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Wastå geeft een hoge lob. Hällegard speelt de bal door. Daar is Morgansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eliasson is nu in balbezit. Eliasson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Israelsson heeft problemen om de bal te vangen. Evertsson is nu in balbezit. Evertsson probeert naar een medespeler te passen. Julénius rent richting de bal. Julénius haalt uit met een fantastische trap. Botvidsson bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Harrius geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Julénius maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G A I S - Buraki 2:0

33e minuut.
Harrius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malmqvist rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Israelsson ... Strafschop! Malmqvist is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Malmqvist kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Snygg geeft een lange en hoge pass. Inworp. Falk met een snelle inworp. Walter-Bucht bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter-Bucht haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G A I S 39%, Buraki 61%.
G A I S - Buraki 2:0

56e minuut.
Christersson geeft de bal voor. Inworp. Harrius met de inworp. Malmqvist is nu in balbezit. Malmqvist haalt uit met een fantastische trap. Botvidsson bokst de bal weg.

59e minuut.
Malmqvist speelt de bal door. Julénius rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wastå. Julénius is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Julénius neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
G A I S - Buraki 3:0

70e minuut.
Modigh is nu in balbezit. Modigh passt de bal zonder na te denken. Christersson is nu in balbezit. Julénius verovert de bal door een tackle van achteren. Julénius draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Modigh passt de bal in één keer door. Eliasson rent richting de bal. Eliasson speelt de bal door. Julénius bereikt de bal nog maar net als eerste. Julénius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G A I S 24%, Buraki 76%.
G A I S - Buraki 3:0