Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AshleighFootShoot19 S-Superstars FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 14.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Sjöblom bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoog onderschept slim de pass. Skoog met een sublieme pass. Gunnarsson rent richting de bal. Gunnarsson haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Nordvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvi geeft de bal voor. Leisten kopt de bal weg. Von Linné rent richting de bal. Von Linné schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bergenstråle probeert de bal met de borst te controleren. Bergenstråle geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sahlman de bal. Gunnarsson rent richting de bal. Gunnarsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Nordvi trapt de bal weg van het doel. Dahlgran kopt de bal weg. Skoog bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunnarsson schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AshleighFootShoot19 - S-Superstars FC 1:0

45e minuut.
Hörstadius onderschept slim de pass. Dahlgran bereikt de bal nog maar net als eerste. Hörstadius begaat een overtreding. Hörstadius krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AshleighFootShoot19 53%, S-Superstars FC 47%.
AshleighFootShoot19 - S-Superstars FC 1:0

47e minuut.
Sahlman geeft de bal voor. Skoog probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nordvi onderschept slim de pass. Gunnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunnarsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Holfve met de inworp. Snygg is nu in balbezit. Levinder legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Snygg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Snygg zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sjöblom bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agnemyr zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skoog bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoog geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AshleighFootShoot19 18%, S-Superstars FC 82%.
AshleighFootShoot19 - S-Superstars FC 1:0