Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bresa FC NOKAA ANDRA
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Viklund rent richting de bal. Christoffersson verovert de bal door een tackle van achteren. Christoffersson probeert naar een medespeler te passen. Skog bereikt de bal nog maar net als eerste. Skog draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Öhberg onderschept slim de pass. Paulsson rent richting de bal. Paulsson geeft een lange en hoge pass. Viklund is nu in balbezit. Viklund haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Inworp. Pallo met de inworp. Oscarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Öhberg onderschept slim de pass. Öhberg haalt uit met een fantastische trap. Spira bokst de bal weg.

25e minuut.
Klüft geeft een hoge lob. Inworp. Brorsson met een snelle inworp. Öhberg rent richting de bal. Öhberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Daar is Oscarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oscarsson speelt de bal door. Viklund bereikt de bal nog maar net als eerste. Viklund haalt uit met een fantastische trap. Rosenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bresa FC - NOKAA ANDRA 0:1

37e minuut.
Bryn geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mårtensson met de inworp. Viklund rent richting de bal. Viklund geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Himmelstrand is nu in balbezit. Bergqvist verovert de bal door een tackle van achteren. Bryn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bergqvist raakt geblesseerd tijdens het duel. Bergqvist zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bresa FC 48%, NOKAA ANDRA 52%.
Bresa FC - NOKAA ANDRA 0:1

61e minuut.
Pallo is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pallo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Öhberg rent richting de bal. Öhberg geeft een lange en hoge pass. Spira bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bresa FC 49%, NOKAA ANDRA 51%.
Bresa FC - NOKAA ANDRA 0:1