Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buraki S-Superstars FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 14.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Klungelig pakt Walter-Bucht de bal. Sahlman verovert de bal door een tackle van achteren. Sahlman passt de bal in één keer door. Eliasson rent richting de bal. Eliasson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Nordvi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hällegard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walter-Bucht bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter-Bucht geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Jarlegran rent richting de bal. Jarlegran geeft een lange en hoge pass. Inworp. Von Linné zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gutterstam geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Limpar met een harde bal richting middenveld. Sahlman kopt de bal weg. Christersson rent richting de bal. Snygg verovert de bal door een tackle van achteren. Snygg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buraki - S-Superstars FC 0:1

29e minuut.
Gutterstam verovert de bal door een tackle van achteren. Gutterstam speelt de bal door. Läckberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Snygg bereikt de bal nog maar net als eerste. Snygg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Israelsson rent richting de bal. Sahlman onderschept slim de pass. Sahlman met een sublieme pass. Snygg is nu in balbezit. Snygg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buraki 53%, S-Superstars FC 47%.
Buraki - S-Superstars FC 0:1

47e minuut.
Läckberg verovert de bal door een tackle van achteren. Läckberg passt de bal met de wreef. Oxenstierna geeft een lange en hoge pass. Eliasson rent richting de bal. Eliasson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Buraki - S-Superstars FC 1:1

70e minuut.
Jarlegran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Christersson is nu in balbezit. Met opzet legt Snygg zijn tegenspeler op de grond. Christersson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Christersson kan niet meer verder spelen. Kåberg komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buraki 44%, S-Superstars FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Buraki - S-Superstars FC 1:1