Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G A I S Bresa FC
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Bryn trapt de bal weg. Modigh bereikt de bal nog maar net als eerste. Modigh geeft een hoge lob. Julénius is nu in balbezit. Julénius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Sjölund rent richting de bal. Sjölund schiet op doel. Sjunnesson kopt de bal weg. Julénius rent richting de bal. Julénius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Eliasson rent richting de bal. Eliasson passt de bal zonder na te denken. Julénius is nu in balbezit. Julénius haalt uit met een fantastische trap. Rosenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Bryn geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Snygg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eliasson probeert de bal met de borst te controleren. Eliasson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pallo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lundblad de bal. Morgansson rent richting de bal. Brorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brorsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Harrius heeft problemen om de bal te vangen. Kihlström probeert naar een medespeler te passen. Lundblad geeft een lange en hoge pass. Harrius is nu in balbezit. Harrius draait met de bal, schiet en ... Rosenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
G A I S - Bresa FC 1:0

43e minuut.
Öhberg passt de bal zonder na te denken. Armfelt rent richting de bal. Armfelt speelt de bal door. Öhberg rent richting de bal. Öhberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G A I S 46%, Bresa FC 54%.
G A I S - Bresa FC 1:0

63e minuut.
Modigh onderschept slim de pass. Modigh probeert naar een medespeler te passen. Daar is Evertsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skog bereikt de bal nog maar net als eerste. Skog schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Armfelt rent richting de bal. Evertsson is nu in balbezit. Evertsson speelt de bal door. Julénius rent richting de bal. Julénius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Himmelstrand probeert naar een medespeler te passen. Kihlström is nu in balbezit. Julénius onderschept slim de pass. Julénius haalt uit met een fantastische trap. Rosenberg probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Rosenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Evertsson kopt de bal weg. Christoffersson is nu in balbezit. Sjölund onderschept slim de pass. Sjölund haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G A I S - Bresa FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G A I S 33%, Bresa FC 67%.
G A I S - Bresa FC 2:0