Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bresa FC Buraki
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Himmelstrand is nu in balbezit. Himmelstrand geeft een lange en hoge pass. Hällegard met een sublieme pass. Walter-Bucht rent richting de bal. Walter-Bucht draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Inworp. Pallo met een snelle inworp. Öhberg rent richting de bal. Öhberg draait met de bal, schiet en ... Botvidsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bresa FC - Buraki 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bresa FC 46%, Buraki 54%.
Bresa FC - Buraki 1:0

71e minuut.
Öhberg rent richting de bal. Limpar bereikt de bal nog maar net als eerste. Skog verovert de bal door een tackle van achteren. Öhberg is nu in balbezit. Öhberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Walter-Bucht is nu in balbezit. Armfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Armfelt passt de bal in één keer door. Eliasson rent richting de bal. Eliasson haalt uit met een fantastische trap. Rosenberg bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bresa FC - Buraki 1:1

77e minuut.
Christoffersson passt de bal met de wreef. Christersson is nu in balbezit. Christersson geeft een lange en hoge pass. Falk bereikt de bal nog maar net als eerste. Falk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Hällegard rent richting de bal. Hällegard geeft een lange en hoge pass. Rosenberg speelt de bal door. Hällegard is nu in balbezit. Hällegard geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Falk rent richting de bal. Falk probeert naar een medespeler te passen. Walter-Bucht is nu in balbezit. Eliasson is nu in balbezit. Eliasson haalt uit met een fantastische trap. Rosenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bresa FC 50%, Buraki 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bresa FC - Buraki 1:1