Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S-Superstars FC WoodenWaffle
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Qvarnström bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahlman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qvarnström is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hedén zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Hörstadius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qvarnström is nu in balbezit. Qvarnström haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Snygg onderschept slim de pass. Snygg speelt de bal door. Klungelig pakt Engfors de bal. Läckberg is nu in balbezit. Läckberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Stenälv passt de bal met de wreef. Sahlman is nu in balbezit. Hedén verovert de bal door een tackle van achteren. Qvarnström rent richting de bal. Qvarnström haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hörstadius geeft een hoge lob. Snygg is nu in balbezit. Snygg passt de bal met de wreef. Läckberg is nu in balbezit. Läckberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Rundquist geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juliansson met een snelle inworp. Snygg is nu in balbezit. Snygg draait met de bal, schiet en ... Fernulv verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fernulv met een sublieme pass. Sahlman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahlman geeft een hoge lob. Rundquist met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Hörstadius kopt de bal weg. Rikardsson rent richting de bal. Rikardsson geeft een hoge lob. Swahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Swahn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S-Superstars FC - WoodenWaffle 0:1

40e minuut.
Hedén bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahlman verovert de bal door een tackle van achteren. Sahlman met een sublieme pass. Läckberg is nu in balbezit. Läckberg schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S-Superstars FC - WoodenWaffle 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S-Superstars FC 56%, WoodenWaffle 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S-Superstars FC - WoodenWaffle 1:1

58e minuut.
Daar is Hedén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sahlman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahlman passt de bal zonder na te denken. Swahn is nu in balbezit. Swahn draait met de bal, schiet en ... Läckberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Rundquist heeft problemen om de bal te vangen. Rundquist probeert naar een medespeler te passen. Snygg is nu in balbezit. Snygg draait met de bal, schiet en ... Läckberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sahlman kopt de bal weg. Snygg heeft problemen om de bal te vangen. Snygg passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Läckberg de bal. Läckberg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Von Linné raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Noelsson komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Rundquist rent richting de bal. Rundquist passt de bal met de wreef. Bergenstråle rent richting de bal. Snygg verovert de bal door een tackle van achteren. Snygg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S-Superstars FC - WoodenWaffle 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S-Superstars FC 42%, WoodenWaffle 58%.
S-Superstars FC - WoodenWaffle 2:1