Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NOKAA ANDRA AshleighFootShoot19
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Dahlgran onderschept slim de pass. Dahlgran met een sublieme pass. Skoog is nu in balbezit. Gunnarsson rent richting de bal. Gunnarsson schiet op doel. Spira bokst de bal weg. Wernblom met een sublieme pass. Samuelsson heeft problemen om de bal te vangen. Gunnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunnarsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Oscarsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Levinder bereikt de bal nog maar net als eerste. Levinder passt de bal in één keer door. Gunnarsson is nu in balbezit. Gunnarsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Noelsson rent richting de bal. Viklund onderschept slim de pass. Viklund met een sublieme pass. Agebäck rent richting de bal. Agebäck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Samuelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoog onderschept slim de pass. Skoog passt de bal met de wreef. Gunnarsson is nu in balbezit. Gunnarsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NOKAA ANDRA - AshleighFootShoot19 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOKAA ANDRA 56%, AshleighFootShoot19 44%.
NOKAA ANDRA - AshleighFootShoot19 0:1

48e minuut.
Wernblom geeft de bal voor. Leisten bereikt de bal nog maar net als eerste. Leisten passt de bal in één keer door. Levinder is nu in balbezit. Levinder haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Drougge met een harde bal richting middenveld. Dahlgran kopt de bal weg. Klungelig pakt Skoog de bal. Gunnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunnarsson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Oscarsson rent richting de bal. Dahlgran begaat een overtreding. Oscarsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Samuelsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Leisten is nu in balbezit. Agebäck onderschept slim de pass. Agebäck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NOKAA ANDRA - AshleighFootShoot19 1:1

82e minuut.
Bergenstråle is nu in balbezit. Samuelsson begaat een overtreding. Bergenstråle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bergenstråle met een snel genomen vrije trap. Drougge probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Bergenstråle geeft een lange en hoge pass. Levinder is nu in balbezit. Levinder passt de bal zonder na te denken. Gunnarsson rent richting de bal. Gunnarsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NOKAA ANDRA - AshleighFootShoot19 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOKAA ANDRA 57%, AshleighFootShoot19 43%.
NOKAA ANDRA - AshleighFootShoot19 1:2