Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ludvikalfk G A I S
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Falang geeft een hoge lob. Inworp. Harrius met een snelle inworp. Sjölund is nu in balbezit. Sjölund geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Eliasson rent richting de bal. Eliasson speelt de bal door. Julénius is nu in balbezit. Julénius haalt uit met een fantastische trap. Dorsin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ludvikalfk - G A I S 0:1

17e minuut.
Rudolfsson is nu in balbezit. Hadelöv rent richting de bal. Rudolfsson is nu in balbezit. Rudolfsson haalt uit met een fantastische trap. Jacksson probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Morgansson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ingesson met de inworp. Rudolfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudolfsson geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ludvikalfk - G A I S 1:1

27e minuut.
Daar is Falang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sjölund is nu in balbezit. Sjölund passt de bal met de wreef. Julénius bereikt de bal nog maar net als eerste. Julénius haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Evertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Evertsson geeft een hoge lob. Daar is Flink, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Julénius rent richting de bal. Julénius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Harrius bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrius geeft een lange en hoge pass. Modigh heeft problemen om de bal te vangen. Julénius rent richting de bal. Julénius haalt uit met een fantastische trap. Dorsin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ludvikalfk - G A I S 1:2

37e minuut.
Falang heeft problemen om de bal te vangen. Julénius onderschept slim de pass. Druid rent richting de bal. Sjölund verovert de bal door een tackle van achteren. Sjölund draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Ingesson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evertsson onderschept slim de pass. Rudolfsson probeert naar een medespeler te passen. Julénius is nu in balbezit. Julénius haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ludvikalfk - G A I S 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ludvikalfk 71%, G A I S 29%.
ludvikalfk - G A I S 1:3

46e minuut.
Sjölund passt de bal in één keer door. Lundblad rent richting de bal. Lundblad geeft een hoge lob. Julénius bereikt de bal nog maar net als eerste. Julénius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Falang is nu in balbezit. Sjölund verovert de bal door een tackle van achteren. Sjölund speelt de bal door. Harrius rent richting de bal. Harrius geeft een lange en hoge pass. Dorsin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Julénius rent richting de bal. Julénius schiet op doel. Daar is Falang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Julénius is nu in balbezit. Julénius haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Evertsson probeert naar een medespeler te passen. Julénius bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjölund rent richting de bal. Julénius rent richting de bal. Julénius schiet op doel. Dorsin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Runström bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ludvikalfk - G A I S 1:4

86e minuut.
Falang geeft de bal voor. Sjölund bereikt de bal nog maar net als eerste. Julénius is nu in balbezit. Sjölund is nu in balbezit. Sjölund draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ludvikalfk 64%, G A I S 36%.
ludvikalfk - G A I S 1:4