Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiv Wolves Saacid FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.1
hopeless Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


14e minuut.
Tumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Björnsson onderschept slim de pass. Björnsson passt de bal in één keer door. Mört rent richting de bal. Mört haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Tumba speelt de bal door. Stolt rent richting de bal. Björnsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Björnsson krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Jensson is nu in balbezit. Lund rent richting de bal. Lund met een sublieme pass. Stolt rent richting de bal. Stolt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Åberg is nu in balbezit. Åberg passt de bal in één keer door. Sidenkvast bereikt de bal nog maar net als eerste. Mört rent richting de bal. Mört draait met de bal, schiet en ... Hultin bokst de bal weg.

44e minuut.
Jensson geeft de bal voor. Inworp. Falk met de inworp. Stolt rent richting de bal. Stolt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Wolves 46%, Saacid FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lokomotiv Wolves - Saacid FC 0:0

47e minuut.
Stolt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafaelsson onderschept slim de pass. Rafaelsson probeert naar een medespeler te passen. Lund rent richting de bal. Lund schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Åberg is nu in balbezit. Åberg passt de bal met de wreef. Carlzon is nu in balbezit. Mört bereikt de bal nog maar net als eerste. Mört haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Jensson rent richting de bal. Jensson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Falk met een snelle inworp. Lund geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Sandström bokst de bal weg.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carlzon met een snelle inworp. Tumba is nu in balbezit. Åberg rent richting de bal. Åberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Lund probeert naar een medespeler te passen. Rafaelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafaelsson passt de bal in één keer door. Stolt heeft problemen om de bal te vangen. Stolt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Wolves 51%, Saacid FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lokomotiv Wolves - Saacid FC 0:0