Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hasan aburas Red Bullz FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Bindefeldt geeft een lange en hoge pass. Halm rent richting de bal. Nykvist tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nykvist krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Rand geeft een lange en hoge pass. Nykvist kopt de bal weg. Pettersson is nu in balbezit. Sandklef rent richting de bal. Sandklef haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hasan aburas 56%, Red Bullz FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hasan aburas - Red Bullz FC 0:0

56e minuut.
Sandh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandh probeert naar een medespeler te passen. Bindefeldt is nu in balbezit. Sandklef onderschept slim de pass. Sandklef haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hasan aburas - Red Bullz FC 0:1

62e minuut.
Daar is Lagerfalk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jämtin geeft een hoge lob. Pettersson rent richting de bal. Pettersson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hasan aburas - Red Bullz FC 0:2

68e minuut.
Jämtin heeft problemen om de bal te vangen. Jämtin probeert naar een medespeler te passen. Sandh met een sublieme pass. Pettersson heeft problemen om de bal te vangen. Pettersson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pettersson onderschept slim de pass. Pettersson schiet op doel. Vincentsson probeert naar een medespeler te passen. Pettersson rent richting de bal. Pettersson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hasan aburas 67%, Red Bullz FC 33%.
hasan aburas - Red Bullz FC 0:2