Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sverie hasan aburas
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
27% Spel op eigen helft 73%
14 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Sahlin probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Backlund zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jespersson geeft een hoge lob. Kindvall springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sverie - hasan aburas 1:0

18e minuut.
Olofsson verovert de bal door een tackle van achteren. Olofsson passt de bal in één keer door. Kindvall heeft problemen om de bal te vangen. Kindvall schiet op doel. Klungelig pakt Hellsing de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Olofsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pallo komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Sahlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallo onderschept slim de pass. Pallo speelt de bal door. Daar is Kindvall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kindvall schiet op doel. Jähkel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Benjaminsson met een sublieme pass. Backlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Backlund passt de bal in één keer door. Pallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lagerfalk verovert de bal door een tackle van achteren. Benjaminsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Benjaminsson speelt de bal door. Kindvall rent richting de bal. Kindvall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sverie - hasan aburas 2:0

37e minuut.
Huuva probeert de bal aan de voet te houden. Ingelfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingelfeldt passt de bal zonder na te denken. Astvald rent richting de bal. Astvald haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mogemark trapt de bal weg van het doel. Backlund kopt de bal weg. Pallo rent richting de bal. Pallo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sverie 25%, hasan aburas 75%.
sverie - hasan aburas 2:0

73e minuut.
Mattisson geeft een hoge lob. Backlund is nu in balbezit. Backlund speelt de bal door. Pallo rent richting de bal. Pallo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sverie 28%, hasan aburas 72%.
sverie - hasan aburas 2:0