Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plastic Free Football Club JK Koidu Kaduvik
ElasticPlastic Tactiek katse6
41% Balbezit 59%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
41.9 gemiddelde waardering 55
solid Schieten formidable
good Passen solid
average Verdedigen very good


2e minuut.
Jamróz rent richting de bal. Jamróz met een sublieme pass. Višnjić rent richting de bal. Višnjić haalt uit met een fantastische trap. Cester probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - JK Koidu Kaduvik 0:1

4e minuut.
Ljubinkov rent richting de bal. Ljubinkov passt de bal zonder na te denken. Tarvis probeert naar een medespeler te passen. Tero is nu in balbezit. Tero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pert heeft problemen om de bal te vangen. Pert probeert naar een medespeler te passen. Murzacu is nu in balbezit. Murzacu schiet op doel. Bjaoui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Plastic Free Football Club - JK Koidu Kaduvik 1:1

20e minuut.
Nazderko is nu in balbezit. Kuczen onderschept slim de pass. Kuczen speelt de bal door. Tarvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - JK Koidu Kaduvik 1:2

22e minuut.
Kuczen met een sublieme pass. Ljubinkov rent richting de bal. Ljubinkov probeert naar een medespeler te passen. Tarvis is nu in balbezit. Tarvis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Kuczen rent richting de bal. Kuczen geeft de bal voor. Tero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tero schiet op doel. Cester maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - JK Koidu Kaduvik 1:3

30e minuut.
Ljubinkov passt de bal in één keer door. Tarvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvis met een sublieme pass. Tero is nu in balbezit. Tero schiet op doel. Cester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Nazderko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczen verovert de bal door een tackle van achteren. Kuczen passt de bal zonder na te denken. Tarvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Drwal met een sublieme pass. Gavaldà rent richting de bal. Corno onderschept slim de pass. Corno draait met de bal, schiet en ... Bjaoui maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Ljubinkov verovert de bal door een tackle van achteren. Ljubinkov passt de bal zonder na te denken. Tero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tero schiet op doel. Cester probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - JK Koidu Kaduvik 1:4

44e minuut.
Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurz onderschept slim de pass. Kurz met een sublieme pass. Tarvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvis schiet op doel. Cester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plastic Free Football Club 61%, JK Koidu Kaduvik 39%.
Plastic Free Football Club - JK Koidu Kaduvik 1:4

60e minuut.
Nisius passt de bal in één keer door. Višnjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hübschman begaat een overtreding. Hübschman krijgt een gele kaart.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ljubinkov zal de hoekschop nemen. Tero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tero haalt uit met een fantastische trap. Cester werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - JK Koidu Kaduvik 1:5

67e minuut.
Akyüz geeft de bal voor. Višnjić kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Šehović de bal onder controle te krijgen. Tero rent richting de bal. Tero schiet op doel. Cester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ljubinkov neemt de hoekschop. Tero maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tarvis met een sublieme pass. Klungelig pakt Višnjić de bal. Višnjić geeft de bal voor. Tero is nu in balbezit. Tero draait met de bal, schiet en ... Cester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tarvis is nu in balbezit. Tarvis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Kuczen probeert naar een medespeler te passen. Tero rent richting de bal. Tero passt de bal zonder na te denken. Višnjić is nu in balbezit. Višnjić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Šiliauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Tarvis rent richting de bal. Tarvis passt de bal in één keer door. Ljubinkov rent richting de bal. Ljubinkov geeft de bal voor. Višnjić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - JK Koidu Kaduvik 1:6

84e minuut.
Drwal is nu in balbezit. Kurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurz probeert naar een medespeler te passen. Višnjić rent richting de bal. Višnjić haalt uit met een fantastische trap. Cester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tero is nu in balbezit. Tero schiet op doel. Paal! Kurz kopt de bal weg. Aldovrando probeert de bal aan de voet te houden. Višnjić is nu in balbezit. Višnjić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - JK Koidu Kaduvik 1:7

89e minuut.
Jamróz probeert naar een medespeler te passen. Kurz rent richting de bal. Kurz passt de bal met de wreef. Tarvis is nu in balbezit. Tarvis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plastic Free Football Club 58%, JK Koidu Kaduvik 42%.
Plastic Free Football Club - JK Koidu Kaduvik 1:7