Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Svensson CF Aida
Üksäär Tactiek 433
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
56.5 gemiddelde waardering 55.5
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


17e minuut.
Očko bereikt de bal nog maar net als eerste. Očko geeft de bal voor. Radziusz kopt de bal weg. Vízdár is nu in balbezit. Vízdár draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Rae controleert de bal met de borst. Rae passt de bal in één keer door. Heinbuchner speelt de bal door. Galán rent richting de bal. Galán haalt uit met een fantastische trap. Boca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Manche` bereikt de bal nog maar net als eerste. Manche` geeft de bal voor. Gondim geeft een lange en hoge pass. Galán krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. State bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Svensson - CF Aida 0:1

26e minuut.
Baščaušević speelt de bal door. Heinbuchner heeft problemen om de bal te vangen. Heinbuchner passt de bal zonder na te denken. Kraps heeft problemen om de bal te vangen. Kraps schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sootemäe heeft problemen om de bal te vangen. Radziusz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sootemäe. Sootemäe krijgt een gele kaart. Radziusz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vízdár wilt de vrije trap nemen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Svensson - CF Aida 1:1

36e minuut.
Rae speelt de bal door. Heinbuchner met een sublieme pass. Galán is nu in balbezit. Galán draait met de bal, schiet en ... Boca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Svensson - CF Aida 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Svensson 58%, CF Aida 42%.
Fc Svensson - CF Aida 1:2

52e minuut.
Baščaušević met een snelle inworp. Heinbuchner heeft problemen om de bal te vangen. Heinbuchner passt de bal zonder na te denken. Galán is nu in balbezit. Galán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Güneştepe de bal. Radziusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Güneştepe krijgt een gele kaart. Radziusz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Conradino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Radziusz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Svensson - CF Aida 2:2

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baščaušević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heinbuchner geeft een lange en hoge pass. Kraps rent richting de bal. Kraps haalt uit met een fantastische trap. Boca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Heinbuchner passt de bal zonder na te denken. Conradino probeert naar een medespeler te passen. Bohmann rent richting de bal. Bohmann geeft de bal voor. Radziusz krijgt zijn hoofd ertegen. Reimaa bokst de bal weg. Vízdár rent richting de bal. Vízdár draait met de bal, schiet en ... Reimaa bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Svensson 65%, CF Aida 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Svensson - CF Aida 2:2