Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc ivf WC MUFAFA
Test v3 Tactiek algajad väljal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 57.2
solid Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Gracz speelt de bal door. Premenis is nu in balbezit. Libanês rent richting de bal. Premenis onderschept slim de pass. Premenis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Koumentakis speelt de bal door. Daar is Angelici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitarek rent richting de bal. Sitarek schiet op doel. Litao probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Kripolský onderschept slim de pass. Kripolský geeft de bal voor. Spanopoulos geeft een hoge lob. Laraia is nu in balbezit. Laraia draait met de bal, schiet en ... Litao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Petschovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petschovschi met een snelle inworp. Mathieu geeft een lange en hoge pass. Sitarek maakt een snoekduik en kopt de bal. Litao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Cabreira onderschept slim de pass. Cabreira probeert naar een medespeler te passen. Angelici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mathieu geeft een lange en hoge pass. Sitarek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Antinucci met een harde bal richting middenveld. Laraia kopt de bal weg. Sitarek is nu in balbezit. Sitarek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Jõgiste rent richting de bal. Jõgiste speelt de bal door. Sitarek rent richting de bal. Sitarek haalt uit met een fantastische trap. Litao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ivf - WC MUFAFA 0:1

28e minuut.
Cabreira passt de bal in één keer door. Laine is nu in balbezit. Laine probeert naar een medespeler te passen. Arosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Arosio draait met de bal, schiet en ... Libérati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Jõgiste geeft een hoge lob. Petschovschi probeert de bal aan de voet te houden. Sitarek rent richting de bal. Sitarek haalt uit met een fantastische trap. Litao probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ivf - WC MUFAFA 0:2

38e minuut.
Fazzuoli probeert naar een medespeler te passen. Laine rent richting de bal. Laine passt de bal met de wreef. Premenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Premenis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Arosio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orth. Arosio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gracz wilt de vrije trap nemen. Libérati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ivf - WC MUFAFA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc ivf 49%, WC MUFAFA 51%.
Fc ivf - WC MUFAFA 1:2

85e minuut.
Mathieu passt de bal met de wreef. Petschovschi rent richting de bal. Sitarek rent richting de bal. Sitarek haalt uit met een fantastische trap. Litao probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Fazzuoli rent richting de bal. Fazzuoli probeert naar een medespeler te passen. Arosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Arosio schiet op doel. Libérati probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc ivf 56%, WC MUFAFA 44%.
Fc ivf - WC MUFAFA 1:2