Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Underworld Knights FC fc puhkekodu
451 Tactiek minu
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 52.6
excellent Schieten excellent
excellent Passen good
excellent Verdedigen very good


14e minuut.
Saaristo is nu in balbezit. Nađ verovert de bal door een tackle van achteren. Nađ geeft de bal voor. Magiun bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiun schiet op doel. Frongia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Butteroni met een sublieme pass. Klungelig pakt Hoàng Tân de bal. Hoàng Tân met een sublieme pass. Magiun is nu in balbezit. Magiun draait met de bal, schiet en ... Frongia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Skoraszewski geeft de bal voor. Nađ met een sublieme pass. Klungelig pakt Skoraszewski de bal. Mdledle geeft een lange en hoge pass. Magiun krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Nađ is nu in balbezit. Nađ passt de bal in één keer door. Mdledle probeert naar een medespeler te passen. Magiun bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiun draait met de bal, schiet en ... Frongia bokst de bal weg.

33e minuut.
Skoraszewski met een sublieme pass. Griffon bereikt de bal nog maar net als eerste. Butteroni maakt een afschuwelijke overtreding. Butteroni krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Nađ probeert naar een medespeler te passen. Mdledle rent richting de bal. Mdledle geeft een lange en hoge pass. Butteroni kopt de bal weg. Magiun rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Magiun rent richting de bal. Magiun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - fc puhkekodu 1:0

38e minuut.
Nađ met een sublieme pass. Hoàng Tân is nu in balbezit. Hoàng Tân passt de bal met de wreef. Magiun is nu in balbezit. Magiun schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Matiko rent richting de bal. Griffon rent richting de bal. Matiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiko haalt uit met een fantastische trap. Kirilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Matiko is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Underworld Knights FC - fc puhkekodu 1:1

43e minuut.
Vass bereikt de bal nog maar net als eerste. Vass geeft een hoge lob. Matiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - fc puhkekodu 1:2

45e minuut.
Daar is Magiun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasić is nu in balbezit. Magiun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vasić roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Vasić kan niet meer verder spelen. Vreijsen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underworld Knights FC 41%, fc puhkekodu 59%.
Underworld Knights FC - fc puhkekodu 1:2

49e minuut.
Klungelig pakt Mdledle de bal. Skoraszewski met een sublieme pass. Matiko rent richting de bal. Matiko draait met de bal, schiet en ... Kirilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - fc puhkekodu 1:3

59e minuut.
Nađ probeert naar een medespeler te passen. Butteroni is nu in balbezit. Butteroni passt de bal in één keer door. Magiun bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiun haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mdledle passt de bal met de wreef. Griffon is nu in balbezit. Nađ begaat een overtreding. Nađ krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Griffon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barreiro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Saaristo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saaristo speelt de bal door. Griffon bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - fc puhkekodu 1:4

71e minuut.
Fregoso met een sublieme pass. Butteroni probeert naar een medespeler te passen. Magiun rent richting de bal. Magiun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - fc puhkekodu 2:4

81e minuut.
Butteroni verovert de bal door een tackle van achteren. Butteroni met een sublieme pass. Echevarria is nu in balbezit. Magiun verovert de bal door een tackle van achteren. Magiun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underworld Knights FC 43%, fc puhkekodu 57%.
Underworld Knights FC - fc puhkekodu 2:4