Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
scKarala Merry Pranksters United
nr1 Tactiek Blue Cheer
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 51.5
good Schieten good
average Passen very good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Fellaini geeft de bal voor. Colletti rent richting de bal. Colletti passt de bal met de wreef. Jurado rent richting de bal. Jurado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kabulov onderschept slim de pass. Kabulov geeft een lange en hoge pass. Jurado kopt de bal weg. Colletti is nu in balbezit. Colletti schiet op doel. Paal! Antonie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - Merry Pranksters United 0:1

7e minuut.
Daying speelt de bal door. Nugent speelt de bal door. Colletti met een sublieme pass. Jurado rent richting de bal. Jurado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Jurado is nu in balbezit. Escamilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jurado raakt geblesseerd tijdens het duel. Storeide zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jurado is nu in balbezit. Jurado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - Merry Pranksters United 0:2

10e minuut.
Kabulov rent richting de bal. Kabulov met een sublieme pass. Nugent speelt de bal door. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Vanoverschelde speelt de bal door. Colletti is nu in balbezit. Colletti passt de bal zonder na te denken. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado haalt uit met een fantastische trap. Antonie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Nugent met een sublieme pass. Vanoverschelde is nu in balbezit. Colletti speelt de bal door. Jurado is nu in balbezit. Jurado schiet op doel. Antonie bokst de bal weg. Paal! Scarnavacca rent richting de bal. Scarnavacca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - Merry Pranksters United 0:3

16e minuut.
Kabulov speelt de bal door. Vasilakis heeft problemen om de bal te vangen. Ilm maakt een afschuwelijke overtreding. Ilm krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Escamilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Colletti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jurado rent richting de bal. Jurado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - Merry Pranksters United 0:4

18e minuut.
Vasilakis geeft een lange en hoge pass. Colletti geeft een lange en hoge pass. Vasilakis kopt de bal weg. Klungelig pakt Jurado de bal. Jurado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Munteanu rent richting de bal. Colletti verovert de bal door een tackle van achteren. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado schiet op doel. Antonie maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Antonie trapt de bal weg. Vanoverschelde speelt de bal door. Colletti met een sublieme pass. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado haalt uit met een fantastische trap. Antonie bokst de bal weg.

28e minuut.
Pärnik geeft de bal voor. Vatisell controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fellaini maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Jurado de bal. Jurado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Nistorescu onderschept slim de pass. Nistorescu passt de bal in één keer door. Ilm is nu in balbezit. Ilm draait met de bal, schiet en ... Allievi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Escamilla geeft een hoge lob. Vanoverschelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanoverschelde geeft de bal voor. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - Merry Pranksters United 0:5

44e minuut.
Sillam rent richting de bal. Nugent onderschept slim de pass. Nugent probeert naar een medespeler te passen. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado draait met de bal, schiet en ... Antonie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scKarala 75%, Merry Pranksters United 25%.
scKarala - Merry Pranksters United 0:5

54e minuut.
Karelias is nu in balbezit. Nistorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nistorescu passt de bal zonder na te denken. Sillam is nu in balbezit. Sillam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Daar is Daying, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarnavacca onderschept slim de pass. Scarnavacca probeert naar een medespeler te passen. Jurado is nu in balbezit. Jurado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Jurado passt de bal in één keer door. Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugent verovert de bal door een tackle van achteren. Nugent geeft de bal voor. Scarnavacca kopt de bal weg. Antonie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Escamilla rent richting de bal. Colletti onderschept slim de pass. Colletti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - Merry Pranksters United 0:6

76e minuut.
Colletti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jurado de bal. Jurado speelt de bal door. Nugent is nu in balbezit. Nugent haalt uit met een fantastische trap. Antonie bokst de bal weg. Paal!

80e minuut.
Pärnik geeft een lange en hoge pass. Storeide bereikt de bal nog maar net als eerste. Storeide passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jurado de bal. Jurado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Vanoverschelde passt de bal met de wreef. Colletti is nu in balbezit. Colletti passt de bal met de wreef. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado draait met de bal, schiet en ... Antonie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scKarala 73%, Merry Pranksters United 27%.
scKarala - Merry Pranksters United 0:6