Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Darussafaca FC fc panga
Nelinelikaks Tactiek taktika1
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
19 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 29.9
zeer goed Schieten zwak
uitstekend Passen matig
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Késmárky bereikt de bal nog maar net als eerste. Késmárky geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mavuba met een snelle inworp. López García geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Corpodean springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Darussafaca FC - fc panga 1:0

13e minuut.
Berliński geeft een lange en hoge pass. Daar is Késmárky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ledinšćak bereikt de bal nog maar net als eerste. Scutaru onderschept slim de pass. Scutaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Schitelea met een sublieme pass. Klungelig pakt Mavuba de bal. Mavuba probeert naar een medespeler te passen. Corpodean is nu in balbezit. Corpodean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
López García probeert naar een medespeler te passen. Jabłonowski heeft problemen om de bal te vangen. Jabłonowski geeft de bal voor. Scutaru krijgt zijn hoofd ertegen. Cáceres probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gervasoni probeert naar een medespeler te passen. Mavuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Tendys tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tendys krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darussafaca FC 31%, fc panga 69%.
Darussafaca FC - fc panga 1:0

59e minuut.
Corpodean haalt uit met een fantastische trap. Késmárky probeert de bal aan de voet te houden. Scutaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Scutaru schiet op doel. Késmárky probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Berliński met een snelle inworp. Jabłonowski is nu in balbezit. Jabłonowski probeert naar een medespeler te passen. Mavuba geeft een lange en hoge pass. Corpodean krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Darussafaca FC - fc panga 2:0

63e minuut.
Jabłonowski is nu in balbezit. Jabłonowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Késmárky de bal. Scutaru is nu in balbezit. Scutaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Darussafaca FC - fc panga 3:0

71e minuut.
Berliński kopt de bal weg. Schitelea is nu in balbezit. Schitelea probeert naar een medespeler te passen. Gervasoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gervasoni geeft de bal voor. Cáceres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Scutaru de bal. De bal raakt de paal. Scutaru rent richting de bal. Scutaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Darussafaca FC - fc panga 4:0

78e minuut.
Martínez probeert de bal aan de voet te houden. Sousa is nu in balbezit. Sousa passt de bal in één keer door. Schitelea geeft een lange en hoge pass. Scutaru springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Jabłonowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Tendys de bal. Scutaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Scutaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Darussafaca FC - fc panga 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darussafaca FC 21%, fc panga 79%.
Darussafaca FC - fc panga 5:0