Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tantsivad Tuleneelajad ytfgh
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Tõnnis is nu in balbezit. Koogas onderschept slim de pass. Koogas probeert naar een medespeler te passen. Tauram rent richting de bal. Tauram schiet op doel. Sõna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Kuldver passt de bal met de wreef. Koogas met een sublieme pass. Ommen is nu in balbezit. Tõnnis verovert de bal door een tackle van achteren. Tõnnis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Torop zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Ommen de bal. Tõnnis rent richting de bal. Tõnnis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tantsivad Tuleneelajad - ytfgh 1:0

32e minuut.
Koogas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuldver rent richting de bal. Lossman probeert naar een medespeler te passen. Tõnnis is nu in balbezit. Tõnnis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Laasner bereikt de bal nog maar net als eerste. Laasner met een sublieme pass. Vürst probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tauram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tauram schiet op doel. Sõna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Uusbek onderschept slim de pass. Uusbek geeft een lange en hoge pass. Vürst kopt de bal weg. Tõnnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tõnnis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tantsivad Tuleneelajad 49%, ytfgh 51%.
Tantsivad Tuleneelajad - ytfgh 1:0

52e minuut.
Uusbek is nu in balbezit. Uusbek geeft een hoge lob. Inworp. Torop met de inworp. Lossman geeft een lange en hoge pass. Masso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Klungelig pakt Uusõus de bal. Tiitsmann rent richting de bal. Uusõus is nu in balbezit. Tiitsmann verovert de bal door een tackle van achteren. Tiitsmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Laasner probeert naar een medespeler te passen. Tiitsmann is nu in balbezit. Tiitsmann passt de bal met de wreef. Tauram rent richting de bal. Tauram haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Uusõus de bal. Tauram bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus is nu in balbezit. Tauram onderschept slim de pass. Tauram schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Vürst geeft een hoge lob. Daar is Kuldver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiitsmann is nu in balbezit. Tauram bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauram draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Vürst de bal. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vürst. Vürst krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Koogas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koogas geeft de bal voor. Kuldver heeft problemen om de bal te vangen. Tõnnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tõnnis draait met de bal, schiet en ... Masso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tantsivad Tuleneelajad 41%, ytfgh 59%.
Tantsivad Tuleneelajad - ytfgh 1:0