Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
StoTheR FC Prooso United FC
daru test Tactiek Uus attack
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.9 gemiddelde waardering 56.2
very good Schieten solid
good Passen very good
good Verdedigen very good


8e minuut.
Vallesteros onderschept slim de pass. Vallesteros probeert naar een medespeler te passen. Marăndici is nu in balbezit. Marăndici geeft de bal voor. Brom maakt een snoekduik en kopt de bal. Újváry bokst de bal weg.

17e minuut.
Ostrivny met de inworp. Marăndici met een sublieme pass. Waleczek rent richting de bal. Waleczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
StoTheR FC - Prooso United FC 0:1

18e minuut.
Filipiak probeert naar een medespeler te passen. Deejaroen rent richting de bal. Deejaroen speelt de bal door. do Tocantins bereikt de bal nog maar net als eerste. do Tocantins schiet op doel. Kekseler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. do Tocantins rent richting de bal. do Tocantins haalt uit met een fantastische trap. Kekseler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
StoTheR FC - Prooso United FC 1:1

22e minuut.
Csákányi probeert naar een medespeler te passen. Deejaroen is nu in balbezit. Szałęga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deejaroen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zanfi wilt de vrije trap nemen. Kekseler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Podczaski onderschept slim de pass. Podczaski passt de bal met de wreef. Fox rent richting de bal. Fox draait met de bal, schiet en ... Kekseler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
StoTheR FC - Prooso United FC 2:1

30e minuut.
Mutti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filipiak met een snelle inworp. Reichert bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichert geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
do Tocantins bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniewski geeft een lange en hoge pass. Waleczek rent richting de bal. Brom bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vandepitte bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandepitte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
StoTheR FC - Prooso United FC 2:2

44e minuut.
Untera kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vallesteros de bal onder controle te krijgen. Fox bereikt de bal nog maar net als eerste. Fox haalt uit met een fantastische trap. Kekseler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StoTheR FC 59%, Prooso United FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
StoTheR FC - Prooso United FC 2:2

47e minuut.
Vandepitte rent richting de bal. Vandepitte haalt uit met een fantastische trap. Mutti probeert de bal aan de voet te houden. Marăndici is nu in balbezit. Marăndici geeft een lange en hoge pass. Újváry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mutti kopt de bal weg. Újváry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mieder controleert de bal met de borst. Újváry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Vandepitte is nu in balbezit. Waleczek is nu in balbezit. Vandepitte rent richting de bal. Vandepitte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. Cools komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Podczaski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vandepitte probeert naar een medespeler te passen. Marăndici is nu in balbezit. Marăndici heeft problemen om de bal te vangen. Marăndici geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Marăndici is nu in balbezit. Marăndici geeft een hoge lob. Vandepitte kopt de bal weg. Brom is nu in balbezit. Brom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
StoTheR FC - Prooso United FC 2:3

86e minuut.
Filipiak met een sublieme pass. Szałęga probeert naar een medespeler te passen. Vandepitte is nu in balbezit. Vandepitte haalt uit met een fantastische trap. Újváry werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

87e minuut.
Vallesteros geeft een hoge lob. Mutti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brom. Brom krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StoTheR FC 62%, Prooso United FC 38%.
StoTheR FC - Prooso United FC 2:3