Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stiilne Monaco AS
proovime Tactiek Monaco
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
12 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 17.8
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


31e minuut.
Kuik bereikt de bal nog maar net als eerste. Moks geeft een hoge lob. Variklo is nu in balbezit. Variklo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiilne - Monaco AS 1:0

33e minuut.
Kuik rent richting de bal. Moks onderschept slim de pass. Moks passt de bal zonder na te denken. Variklo bereikt de bal nog maar net als eerste. Variklo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Eenmäe maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stiilne 32%, Monaco AS 68%.
Stiilne - Monaco AS 1:0

50e minuut.
Heinola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Variklo rent richting de bal. Variklo draait met de bal, schiet en ... Kriisk probeert de bal aan de voet te houden. Eenmäe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiilne - Monaco AS 2:0

56e minuut.
Heinola rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heinola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Variklo heeft problemen om de bal te vangen. Variklo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Reise rent richting de bal. Kirsis onderschept slim de pass. Kirsis met een sublieme pass. Kutter is nu in balbezit. Kutter draait met de bal, schiet en ... Vaidila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Luberg geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heinola met een snelle inworp. Variklo is nu in balbezit. Variklo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stiilne 32%, Monaco AS 68%.
Stiilne - Monaco AS 2:0