Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JK Rokkivad Robotid atletico Madrid FC
Normal Tactiek 451
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Uring is nu in balbezit. Rannaküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kook met een sublieme pass. Wiergowski is nu in balbezit. Wiergowski schiet op doel. Kaljuvee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Külari bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääne verovert de bal door een tackle van achteren. Lääne speelt de bal door. Vares is nu in balbezit. Vares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Nahasepp probeert naar een medespeler te passen. Košťařík bereikt de bal nog maar net als eerste. Košťařík passt de bal zonder na te denken. Wiergowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiergowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Rokkivad Robotid - atletico Madrid FC 0:1

26e minuut.
Sau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rannaküla rent richting de bal. Rannaküla geeft de bal voor. Vares is nu in balbezit. Vares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rannaküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Suura onderschept slim de pass. Wiergowski rent richting de bal. Wiergowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Rokkivad Robotid 62%, atletico Madrid FC 38%.
JK Rokkivad Robotid - atletico Madrid FC 0:1

57e minuut.
Ehvert met een harde bal richting middenveld. Košťařík kopt de bal weg. Vaarandi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Männik is nu in balbezit. Männik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Košťařík passt de bal met de wreef. Männik rent richting de bal. Männik passt de bal in één keer door. Košťařík geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Malm de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Harend met de inworp. Košťařík bereikt de bal nog maar net als eerste. Košťařík passt de bal met de wreef. Wiergowski is nu in balbezit. Wiergowski draait met de bal, schiet en ... Kaljuvee bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Rokkivad Robotid - atletico Madrid FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Rokkivad Robotid 51%, atletico Madrid FC 49%.
JK Rokkivad Robotid - atletico Madrid FC 0:2